Page 1 of 1

MUD Down or Up?

Posted: Wed Nov 14, 2012 11:50 pm
by Jeshin
Please use this thread if you have any questions about the server status. The mud is currently back up.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Wed Nov 14, 2012 11:50 pm
by Reek
YOU'RE WELCOME!

Re: MUD Down or Up?

Posted: Thu Nov 15, 2012 7:32 am
by Luthien
As a brief reminder for everyone, on our website is an emergency contact form:http://tsosmud.org/EmergencyContact.aspx

If the MUD is down, or someone really needs an Imm, etc. then you are welcome to use this to send a message to the staff. There are a couple of us that these messages will ping out to immediately. During the hours when we're, you know...awake, we tend to get those messages quickly, usually moreso than email. If the MUD goes down it may take until awakeness for us to see that or receive the message though, so just be patient and we'll get the ship righted ASAP.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Tue Nov 20, 2012 5:15 pm
by Jeshin
11/20

The MUD is experiencing some odd instability. The staff is looking into it. If you attempt to login and the MUD is down, please try again in 10 - 15 minutes.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Thu Nov 22, 2012 7:34 pm
by Jeshin
The MUD is experiencing some significant lag. Even though it is Thanksgiving and the majority of staff are in turkey induced comas, the situation is being looked at!

Re: MUD Down or Up?

Posted: Thu Nov 22, 2012 9:48 pm
by Luthien
No problems for the last few hours, FYI. All quiet on the western front.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Sat Nov 24, 2012 11:51 pm
by Barean
The MUD connects for me, but it won't load the start-up login or allow me to use any commands at the current time.
EDIT: It's back up, probably just took a while because of valgrind.
Edit 2: The MUD seems to be hanging every time someone logs off.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Sun Nov 25, 2012 8:35 am
by Luthien
Your Edit 2 is correct, we'll get our top scientists working on it.


EDIT:
Top scientist fixed the problem. Everything should be hunky dory now.

Re: MUD Down or Up?

Posted: Sun Dec 23, 2012 3:26 pm
by Barean
Not sure if this is the place to bring this problem to light, but I didn't feel like making a new thread just for an issue that'll probably be fixed and forgotten.

I keep getting an "Error 500" when attempting to access the website (www.tsosmud.org).